Cégünkről néhány szóban...2002 tavaszán Érden nyílt első családi vállalkozású üzletünk, amelynek fő profilja a háztartásban előforduló kisebb apró cikkek. Igyekeztünk olyan árupalettát biztosítani, amely kipótolja az otthoni háztartás nélkülözhetetlen kellékeit. Termékeink javát hazai gyártóktól/forgalmazóktól szerezzük be. Ez nagyban megnyilvánul termékeink minőségén. Igyekszünk a silányabb minőségű termékeket kiszorítani és helyet adni a minőségi Magyar vagy más európai országokban gyártott termékeknek.
Termékek minőségét folyamatosan ellenőrizzük. Olyan termékeket tartunk, amit mi is szívesen használunk vagy használnánk családi háztartásunkban.

A befektetett energia és odafigyelés meghozta gyümölcsét 2006-ban, ugyanis ekkor bővítésre került érdi üzletünk. Marketing anyagok hiányában is egyre népszerűbbek lettünk a környéken. A nálunk megforduló emberek elégedetten távoztak és szívesen tértek/térnek vissza máskor is üzletünkben, mert hozzászoktak hogy sok minden apróságot megtalálnak nálunk kedvező áron. Így szájról-szájra terjedt tovább üzletünk/cégünk jó híre és terjed a mai napig.
2010-ben Szigethalmon nyitottuk meg második üzletünket, ami az érdihez hasonló helyzetnek köszönhetően 2015-ben elköltözött egy nagyobb helyre és kibővített választékkal várja minden kedves érdeklődőt nap mint nap.Szakértelmünkkel és tapasztalatainkkal igyekszünk továbbiakban is a legjobb szolgáltatást biztosítani a hozzánk betérő kedves vásárlóinknak. Reméljük a weboldalunknak köszönhetően sok olyan ember talál ránk, aki még nem ismeri üzletünket és hasonló kellemes tapasztalattal bővíti helyismeretét.Keressen meg minket személyesen vagy a Facebookon, ahol tájékozódhat az akuális új termékeinkről vagy havi akcióinkról!
Facebook oldalnkat az oldal alján található ikonra kattintva éri a leggyorsabban.