Img

Háztartási vegyiáru


Ebben a kategóriában megtalálja többek között a háztartásban leginkább előforduló és nélkülözhetetlen kellékeit, mint például a különféle tisztító szerek (konyai zsíroldók, mosogatószerek, felmosók, WC és fürdőszoba tisztán tartó szerek, ablaktisztító folyadékok, lefolyó tisztító és fertőtlenítők) vagy a fürdőszobában használatos termékek széles palettáját: fogkefe, fogrém, tusfürdő, testápoló.

Ha az oldalsó képre kattint, megtekintheti a termékekről készült képgallériát üzletünkben.

Img

Műanyag áruk / termékek


Vállalkozásunk fő profilja a műanyag áruk/termékek széles választéka, így hosszú sorokban fel lehetne sorolni üzletünkben fellelhető kisebb-nagyobb műanyag termékek közül. Amik a leg keresettebbek: Kültéri szemetes kukák (kicsitől az óriásig), cserepek, kaspók, fürdőszobai szennyes tárolók, beltéri szemetes kosarak és kukák, konyhai edénytárolók és edényszárítók, vállfák, különféle seprűk és felmosók. Külön kapható felmosó/seprű nyél és fej is. Sok olyan apró dolog fellelhető üzleteinkben, amiről azt gondolná, hogy nem lehet külön megvásárolni. Ha valami egyedi dologra lenne szüksége kérje segítségünket személyesen vagy az elérhetősegk valamelyikén.

Ha az oldalsó képre kattint, megtekintheti a termékekről készült képgallériát üzletünkben.

Img

Konyhai felszerelések


A konyhában fellelhető szinte minden kiegészítőből igyekszünk üzleteinkbe széles választékot tartani. A konyhai eszközök: étkészlet, merőkanál, fakanál, kis és nagy edények, lábas, fazék (zománcos), serpenyők (indukciós főzőlapokhoz is), különféle vágódeszkák, kések. A nagykonyhás érdeklődőkre is gondolunk, így kaphatóak óriás fakanalak és különféle kavaró/keverő kanalak is.
Az asztalon lévő dolgokból néhány kiemelve: poharak, kancsók, szalvéták és különféle (visazos) asztalterítők egyedi méretben is!
Kotyogós kévéfőzők és hozzá tartozó tömítések is kaphatók nálunk.

Ha az oldalsó képre kattint, megtekintheti a termékekről készült képgallériát üzletünkben.

Img

Mobiltelefon és Tablet kiegészítők


A mostani mobiltelefonok egyre vékonyabbak és sérülékenyebbek. Érdemes minél nagyobb védelmet biztosítani, hogy megóvjuk a külső behatásoktól (törés, karc, víz). Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy bőbítjük termékpalettánkat mobiltelefon és táblagép kiegészítőkkel. Érdi üzletünkben megtalálhatja készülékéhez a megfelelő védelmet. Több fajta univerzális (belebújtatós) tok közül választhat, vagy típús azonos tokot is találhat készülékére (nem minden típúsra elérhető), amely fixen védi készülékét, anélkül hogy ki kéne szedni belőle.
Továbbá készüléke képernyőjét is megvédheti a karcok és a sérülések ellen, amennyiben védőfóliát vásárol. Több féle lehetőséget kínálunk: amennyiben nincs az Ön készülékéhez megfelelő típús fólia, akkor univerzális méretre szabható képernyővédőt tudunk biztosítani. Így minden fajta eszközt (mobil, tablet, óra stb.) aminek sík felületű üveg kijelzője van levédhető. Ha nem találja a megfelelőt kérje segítségünket személyesen üzletünkben, vagy keressen mindket a lenti elérhetőségen.

Ha az oldalsó képre kattint, megtekintheti a termékekről készült képgallériát üzletünkben.Továbbá 1000+1 apó cikkel várjuk személyesen üzleteinkben! :)

Kishinta, gyerekkád, műanyag bili,különféle gyerekjátékok, lakás kiegészítő, kiránduláshoz való termékek (hűtőláda, hűtőakku, műanyag hermetikusan zárható edények), nyári homokozó, ruhaszárító, homokozó felszerelés, napernyő, strandcikkek, édesség....

 

 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*A fent megjelenített képek csak illusztrációk! Termékeinket megtekintheti személyesen üzletünkben, vagy a kategória szinbólumra kattintva a gallériában. Egyes termékek nem kerültek bemutatásra, így a teljes kínálatot csak üzletünkben találja. Amennyiben kérése/kérdése lenne készséggel állunk rendelkezésére!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------